Dobro došli na web portal GPS CENTAR! Na našem portalu možete naći preko 10.000 artkala. Računari, mobilni telefoni, televizori , navigacije. Vršimo takodje i servis. Za sve informacije dok traju mjere ograničenog kretanja, upite možete slati putem FB i Instagram profila kao i na broj telefon 069 165 998.
0
0

Garmin DriveSmart 51 LMT-S EU

Napredna navigacija sa pametnim funkcijama Intuitivan GPS navigacioni uređaj sa funkcijama povezivanja i svetlim 5.0-inčnim kapacitivnim ekranom osetljivim na dodir Sadrži prethodno učitane li

Dostupnost: Na lageru
Brand: Garmin
Šifra: 010-01680-17
MP cijena: 366.85 €
Cijena: 319.00€
 

Napredna navigacija sa pametnim funkcijama

  • Intuitivan GPS navigacioni uređaj sa funkcijama povezivanja i svetlim 5.0-inčnim kapacitivnim ekranom osetljivim na dodir

  • Sadrži prethodno učitane lifetime karte1 

  • Pruža usluge u stvarnom vremenu2 poput saobraćajnih informacija u stvarnom vremenu i podataka za parkiranje u stvarnom vremenu3

  • Bluetooth® pozivi4, pametna obaveštenja5 i navigacija sa glasovnom aktivacijom

  • Ugrađena Wi-Fi® tehnologija za jednostavnu nadogradnju karata i softvera

Garmin DriveSmart

Ostanite povezani u vožnji uz Garmin DriveSmart, navigacioni uređaj opremljen brojnim pametnim funkcijama, korisnim upozorenjima za vozača i jednostavnim uputstvima. Od hands-free poziva i saobraćajnih informacija u stvarnom vremenu do ugrađene Wi-Fi tehnologije i još mnogo toga – budućnost se nalazi u vašem Garmin uređaju. Gledajte ispred sebe i vozite.

Live usluge za vaš Drive uređaj

Pobedite zastoje u saobraćaju pomoću alternativnih ruta koje štede vreme ili ih u potpunosti izbegnite. A zatim, zahvaljujući informacijama u stvarnom vremenu, provedite manje vremena tražeći parking. Kako biste dobili upozorenja o saobraćaju, relevantna uputstva za ponovnu izradu rute i najnoviju vremensku prognozu, preuzmite aplikaciju Smartphone Link koja vaš Garmin DriveSmart uređaj povezuje sa vašim kompatibilnim pametnim telefonom. Smanjite stres parkiranja pregledavanjem cena i trenutačnog stanja dostupnosti za javno parkiranje na ulici dok se približavate odredištu. Aplikacija Smartphone Link takođe omogućuje LiveTrack2 koji vozačima omogućuje deljenje lokacije kako bi njihovi prijatelji mogli pratiti gde se nalaze bez obzira obavljaju li poslove po gradu ili odlaze na dugo putovanje.

Zaista pametno povezivanje

Kada sinhronizujete pametni telefon koji podržava Bluetooth sa Garmin DriveSmart uređajem, dobijate odlične funkcije koje vam omogućuju da ostanete povezani bez skidanja ruku sa upravljača. Uživajte u hands-free pozivima i primajte prilagodljiva pametna obaveštenja na ekran navigacionog uređaja. To znači da možete videti obaveštenja o dolaznim pozivima, tekstualne poruke i podsetnike na događaje iz kalendara, a da više ne morate ni posegnuti za svojim telefonom.

Ostanite u toku uz Wi-Fi

Budući da navigacioni uređaj Garmin DriveSmart sada sadrži ugrađenu Wi-Fi tehnologiju, možete jednostavno nadograđivati karte i softver. Kada postane dostupna nova nadogradnja, a vi ste povezani na bežičnu kućnu mrežu, automatski ćete primiti obaveštenje na ekranu. Tada možete priključiti uređaj u bilo koju utičnicu i ostaviti da se nadogradi putem Wi-Fi mreže dok se puni. Nakon toga ćete ponovo biti spremni da krenete na put.

Upozorenja za vozača: upoznajte se sa okolinom

Kako bi podstakao sigurniju vožnju i povećao svesnost o situaciji, Garmin DriveSmart uređaj daje upozorenja za vozača na oštre krivine, promene brzine, pružne prelaze i prelaze za životinje. Uz to, navigacioni uređaj vas upozorava kada vozite u pogrešnom smeru jednosmernom ulicom pa vas upozorava i na škole i školske zone koje se nalaze u blizini. Primajte obaveštenja o kamerama za prolazak kroz crveno svetlo ili kamerama za merenje brzine koje se nalaze u blizini6 pa čak primajte i upozorenja na umor7 koja predlažu moguća mesta za odmor nakon višesatne vožnje.

Dodatna navigacija na vašem Garmin pametnom satu

Kada ovaj navigacioni uređaj uparite sa kompatibilnim Garmin pametnim satom (prodaje se zasebno), možete primati navigaciona uputstva na zglob, čak i nakon što ste parkirali automobil i dok hodate prema odredištu. Na sat možete primati i korisna upozorenja za vozača. Ne morate brinuti o pronalaženju svog automobila na punom parkiralištu. Vaš pametni sat navigira vas pomoću kompasa od parkiranog vozila do odredišta i zatim nazad do vozila.

Putovanja su upravo postala još bolja zahvaljujući usluzi TripAdvisor®

Ako niste upoznati sa nekim područjem, lepo je imati nešto što vas može uputiti u pravom smeru. Zbog toga donosimo TripAdvisor na vaš Garmin DriveAssist navigacijski uređaj. Pogledajte ocene za tačke interesa na putovanju poput hotela, restorana i turističkih atrakcija koje se nalaze na vašoj ruti ili u blizini vašeg odredišta. Prenoseći podatke sa najvećeg svetskog web-mesta za putovanja direktno u vaš automobil pomažemo vam pronaći mesta na kojima se možete zaustaviti, a koja će vaše celo putovanje učiniti delom odredišta. Uz to pronađite i nove turističke atrakcije pomoću ugrađenog alata Planer puta koji unosi zabavu u putovanja tako što predlaže zanimljiva mesta na kojima možete stati na putu.

Radi sa Garmin pomoćnom kamerom

Za potpuno navigaciono rešenje, Garmin DriveLuxe uređaj uparuje se sa BC 30 bežičnom pomoćnom kamerom (prodaje se odvojeno; preporučuje se profesionalna montaža). Kad je povežete, na ekranu Garmin DriveLuxe uređaja prilikom vožnje unazad lako ćete videti vozila, pešake i druge prepreke.

Izuzetno kvalitetne karte

Kvalitet kartografskih podataka itekako može uticati na to hoćete li pronaći odredište ili se izgubiti. Kartografski podaci kompanije HERE izuzetno su kvalitetni i vašem Garmin uređaju omogućuju pružanje svih informacija koje su vam potrebne, i to u trenutku kad su vam najpotrebnije. Time se smanjuju frustracije tokom vožnje jer se izbegavaju saobraćajne gužve i smanjuje vreme provedeno u automobilu.

 

 

 

 

Mjesečne rate za kupovinu na odloženo plaćanje.


Način plaćanja 3 RATE 6 RATA 9 RATA 12 RATA
Hipotekarna Banka 118.15€ 59.07€ 39.38€ 29.54€
CKB Banka 118.15€ 59.07€ 39.38€ 29.54€

Ne odgovara Vam cijena? Upišite cijenu koja Vam je odgovarajuća. Potrudićemo se da Vam damo najbolju ponudu.

Ostavite poruku

Slični prizvodi

  +382 69 19 59 98