0
0

Ručna GPS Navigacija snalaženje u prirodi Garmin eTrex 20x

Popularni ručni GPS uređaj s poboljšanim ekranom i prethodno učitanim kartama

   
MP cijena: 274.47 €
Cijena: 

233.29€

Akcija:

 219.58€
Dostupnost: Na lageru
Brand: garmin
Šifra: 010-01508-02
PORUČITE TELEFONOM
+382 69 19 59 98
Šifra: 010-01508-02
 
Način plaćanja 3 RATE 6 RATA 9 RATA 12 RATA
Hipotekarna Banka 91.49€ 45.74€ 30.5€ 22.87€
CKB Banka 91.49€ 45.74€ 30.5€ 22.87€
 

Popularni ručni GPS uređaj s poboljšanim ekranom i prethodno učitanim kartama

  • 2,2-inčni kristalno jasan ekran u boji
  • Prethodno učitane Garmin TopoActive karte istočne Europe sa osenčanim reljefom
  • Prijemnik GPS signala visoke osjetljivosti sa podrškom za HotFix® i GLONASS
  • 4 GB interne memorije. Memorija se može proširiti pomoću microSD™ kartice (ne isporučuje se).
  • Osnovna karta sveta sa osenčanim reljefom

eTrex 20x poboljšana je verzija popularnog eTrex 20 uređaja koju odlikuju povećana rezolucija ekrana i proširena ugrađena memorija na koju sada možete spremiti više karata. Prethodno učitane Garmin TopoActive karte olakšavaju bavljenje mnogim aktivnostima na otvorenom kao što su planinarenje (sa tehničkom opremom ili bez opreme), geocaching, biciklizam i ribolov. Funkcije eTrex 20x uređaja poboljšane su u odnosu na eTrex 20, no zadržali smo jednostavnost korišćenja, prihvatljivu cenu i legendarnu izdržljivost njegovog prethodnika.

 

Vidite svoj put

eTrex 20x ima poboljšan 2,2-inčni ekran sa 65 000 boja čitljiv i na sunčevoj svetlosti. Izdržljiv i vodootporan, eTrex 20x napravljen je da izdrži sve. Odlikuje ga poboljšan meni, ali i dalje je čvrst i otporan na prašinu, prljavštinu, vlagu ili vodu.

 

Idite bilo kuda

Uz mnoštvo kompatibilnih nosača svoj eTrex 20x možete montirati gotovo svuda. Montirajte ga u automobil i uz City Navigator NT® karte uživajte u govornim uputstvima skretanje-po-skretanje ili ga pomoću robusnih nosača montirajte na bicikl ili quad vozilo. Ako idete u ribolov ili na jedrenje, možete ga montirati i na plovilo. 

 

Budite globalni

Serija eTrex istovremeno prati i GPS i GLONASS satelite – može se povezati sa 24 satelita više u odnosu na korišćenje samo GPS-a. Uz to, vreme potrebno da se prijemnik “usmeri” na lokaciju u proseku je 20 % kraće nego samo pomoću GPS-a. Pomoću prijemnika GPS signala visoke osetljivosti opremljenog EGNOS tehnologijom i tehnologijom predviđanja položaja satelita HotFix, eTrex brzo i precizno određuje položaj na kojem se nalazite, a svoj GPS položaj održava čak i u gustoj šumi ili u dubokim dolinama.

 

Prethodno učitane Garmin TopoActive karte

eTrex 20x se isporučuje sa prethodno učitanim novom Garmin TopoActive* kartom istočne Europe, savršenom početnom tačkom za prvu rekreativnu aktivnost uz korišćenje GPS-a. Karta daje relevantne i korisne informacije za aktivnosti kao što su planinarenje i biciklizam, rutabilna je i pokazuje promene nadmorske visine*. Garmin TopoActive istočna Europa pokriva sledeće 22 države:  Albaniju, Belorusiju, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Hrvatsku, Češku, Estoniju, Grčku, Mađarsku, Letoniju, Litvaniju, Makedoniju, Moldaviju, Crnu Goru, Poljsku, Rumuniju, Rusiju/Kalinjingrad, Srbiju, Slovačku, Sloveniju, Tursku i Ukrajinu.

Upotrebite slot za microSD™ karticu i učitajte dodatne napredne karte kao što su Topo karte, BlueChart® g2 nautičke karte ili City Navigator® NT karte. eTrex 20x podržava i BirdsEye satelitske slike (potrebna pretplata) koje možete preuzeti i integrisati u svoje karte.

 

Pronađite zabavu

eTrex 20x podržava geocaching GPX datoteke za beskonačne geocaching avanture bez papira. Posetite web-mesto Geocaching.com , preuzmite geocache stavke direktno na svoj uređaj i krenite u lov na cache stavke! eTrex 20x sprema sve ključne informacije kao što su lokacija, teren, zahtjevnost, natuknice i opisi. Kako nema papira, ne samo da brinete za okoliš, već ne morate niti ručno unositi koordinate. 

 

Isplanirajte svoje sledeće putovanje

Uz aplikaciju BaseCamp™ preuzmite kontrolu nad svojom sledećom avanturom. Besplatan softver za planiranje putovanja omogućuje vam pregledavanje i organizovanje karata, ruta i još mnogo toga, a možete stvoriti čak i Garmin avanture koje možete podeliti sa prijateljima, porodicom ili drugim istraživačima. BaseCamp na ekranu vašeg računara prikazuje 2D ili 3D topografske kartografske podatke, ali i mnoštvo satelitskih slika ako ste korisnik pretplate na BirdsEye satelitske slike.

*Garmin TopoActive karte zasnovane su na OSM kartografskim podacima; kvalitet karte uveliko zavisi od pokrivenosti karte; Garmin ne može garantovati za kvalitet i potpunost kartografskih podataka

Mjesečne rate za kupovinu na odloženo plaćanje.


Način plaćanja 3 RATE 6 RATA 9 RATA 12 RATA
Hipotekarna Banka 91.49€ 45.74€ 30.5€ 22.87€
CKB Banka 91.49€ 45.74€ 30.5€ 22.87€

Ne odgovara Vam cijena? Upišite cijenu koja Vam je odgovarajuća. Potrudićemo se da Vam damo najbolju ponudu.

Ostavite poruku

Slični prizvodi