Dobro došli na web portal GPS CENTAR! Na našem portalu možete naći preko 10.000 artkala. Računari, mobilni telefoni, televizori , navigacije. Vršimo takodje i servis. Za sve informacije dok traju mjere ograničenog kretanja, upite možete slati putem FB i Instagram profila kao i na broj telefon 069 165 998.
0
0

Garmin Dash Cam™ 56

Garmin Dash Cam™ 56 Kamera za snimanje vožnje rezolucije 1440p s poljem prikaza od 140 stepeni

Dostupnost: Na lageru
Brand: Garmin
Šifra: 010-02231-11
MP cijena: 228.85 €
Cijena: 199.00€
 

Kompaktna, diskretna kamera za snimanje vožnje sa širokim prikazom u 1440p HD rezoluciji

  • Široko polje prikaza od 140 stupnjeva snima oštre videozapise u 1440p rezoluciji, a Garmin Clarity HDR osigurava povećanu detaljnu pokrivenost u uvjetima slabog osvjetljenja
  • Automatski snima i sprema videozapise nezgoda
  • Zahvaljujući opciji automatske sinkronizacije kamere za snimanje vožnje možete upravljati i reproducirati snimku s do četiri kamere na pametnom telefonu u aplikaciji Garmin Drive
  • Glasovno upravljanje1 omogućuje vam da jednostavno spremite videozapis ili sliku, pokrenete/zaustavite snimanje zvuka ili pokrenete/zaustavite funkciju snimanja videozapisa Travelapse
  • Upozorenja za vozača uključuju frontalni sudar, upozorenja o izlasku iz trake2 i upozorenja za kretanje te služe kao pomoć u vožnji
  • Upozorenja za lokaciju kamere za prolazak kroz crveno svjetlo i za mjerenje brzine3 mogu se ažurirati kad god to poželite

Upravljajte glasom

Glasovno upravljajte kamerom za snimanje vožnje. Izgovorite "OK, Garmin" kako biste spremili videozapis ili fotografiju, pokrenuli/zaustavili snimanje zvuka ili pokrenuli/zaustavili funkciju snimanja videozapisa Travelapse.

Control with Your Voice

Snimanje kadra

Uz široko polje prikaza od 140 stupnjeva, snimit će okruženje – uključujući većinu prometa na raskrižjima – i pridružiti detaljne podatke o vremenu i GPS lokaciji, pri čemu će točno označiti gdje i kada se događaj odvio. Neprestano snima u neprekidnoj petlji i sprema sve nezgode, ako do njih dođe. Reproducirajte snimku izravno na zaslonu kamere za snimanje vožnje ili je pregledajte na telefonu s pomoću aplikacije Garmin Drive.

Capture the Scene

Automatska sinkronizacija kamere za snimanje vožnje

Automatska sinkronizacija kamere za snimanje vožnje bežično se povezuje s do četiri Garmin kamere za snimanje vožnje na prednjoj, stražnjoj i bočnim stranama vašeg vozila te tako osigurava gotovo potpunu pokrivenost od 360 °. Ako spremite videozapis na jednu kameru za snimanje vožnje, spremit će se i na ostale kamere. Upotrebljavajte aplikaciju Garmin Drive na vašem pametnom telefonu kako biste stvorili videozapis (slika-u-slici) iz bilo koje dvije perspektive u isto vrijeme. Time će se pojednostaviti dijeljenje videozapisa s prijateljima, osiguravateljskim kućama ili policijskim službenicima.

Dash Cam Auto Sync

Vozite uz veću svjesnost o prometnoj situaciji

Upozorenja za vozača pomažu vam pratiti vozila oko vas. Upozorenja za frontalni sudar, izlazak iz trake i upozorenja za kretanje pomažu vam pri vožnji. Primit ćete upozorenja na kamere za prolazak kroz crveno svjetlo i za mjerenje brzine2 koje se nalaze u blizini putem aplikacije Garmin Drive s nadogradnjama koje nisu povezane s pretplatom.

Drive with Increased Awareness
Drive with Increased Awareness

Podijelite vožnju uz Travelapse

Funkcija Travelapse omogućuje vam da na jednostavan i zabavan način snimate i dijelite svoje avanture sažimajući sate vožnje u snimku koja sadrži istaknute trenutke i traje svega nekoliko minuta.

Share the Drive with Travelapse

Dodatna USB podrška

Isporučeni dvostruki USB kabel za napajanje ima mogućnost punjenja vašeg telefona ili druge dodatne opreme dok napaja vašu kameru za snimanje vožnje. Također se isporučuju dvije opcije kabela za napajanje koje omogućuju uzlazno ili silazno provođenje kabela.

Zaštita pri parkiranju

U načinu rada za parkiranje nadzire se okruženje vašeg automobila dok je parkiran i dok je motor isključen. Snimanje se automatski pokreće u slučaju otkrivanja kretanja (potreban je kabel za način rada parkiranja, koji se prodaje odvojeno; preporučuje se profesionalna montaža).

Ugrađeni Bluetooth® i Wi-Fi®

Ugrađeni Bluetooth i Wi-Fi olakšavaju bežično pregledavanje, uređivanje i dijeljenje snimljenih multimedijskih datoteka na aplikaciji Garmin Drive.

Mjesečne rate za kupovinu na odloženo plaćanje.


Način plaćanja 3 RATE 6 RATA 9 RATA 12 RATA
Hipotekarna Banka 73.7€ 36.85€ 24.57€ 18.43€
CKB Banka 73.7€ 36.85€ 24.57€ 18.43€

Ne odgovara Vam cijena? Upišite cijenu koja Vam je odgovarajuća. Potrudićemo se da Vam damo najbolju ponudu.

Ostavite poruku

Slični prizvodi

  +382 69 19 59 98